OSEBNA IZKAZNICA PODJETJA:

o nas slika
   
Dolgo ime: Prevozi in storitve Oblak, d. o. o.
Naslov: Hlevni Vrh 11e, 1373 Rovte
Dejavnost: Medkrajevni in drugi cestni potniški prome
Zavezanec za DDV: Da
Transakcijski račun: SI56 0209 3026 2472 564; NLB
Matična št.: 8064547
Davčna št.: SI22275363
E-mail: prevozi.oblak@gmail.com
Telefonska št.: 051 334 818
   

KRATKA PREDSTAVITEV:

Smo družinsko podjetje Prevozi in storitve Oblak d.o.o. Naši začetki segajo že v leto 1981, ko smo strankam nudili servisiranje kmetijske mehanizacije doma in na terenu. Nekoliko pozneje, leta 1994 smo svojo dejavnost razširili in dodali prevoze z avtobusi in kombiji. Sčasoma je to postala naša glavna dejavnost. Do leta 2018 smo bili samostojni podjetniki, v letu 2018 pa smo se preoblikovali v d. o. o. Trudimo se, da bi našim strankam omogočali čim udobnejše prevoze, zato se trudimo tudi za konstantno rast našega voznega parka. Vsako leto del pridobljenih sredstev namenjamo nakupu novih vozil in tako lahko sledimo razvoju ekološke in okoljske učinkovitosti.

DANES VAM OMOGOČAMO:

Naše poslanstvo je opravljati delo dobro, pošteno in odgovorno. Najpomembnejše pri našem delu nam je zadovoljstvo potnikov in strank, za to pa skrbi naš kolektiv podjetja, ki ga ustvarjamo družinski člani in ostali zaposleni. Ker se nam zdi zelo pomembno, da na cilj prispete varno, so naša vozila tehnično brezhibna, vzdrževana in servisirana. Za to poskrbijo t dobro opremljeni serviserji.

KAKO DO NAS:

NAM ŽELITE KAJ SPOROČITI?

Ker se trudimo, da bi bile naše storitve potnikom čim bolj prijazne, bomo zelo veseli vaših povratnih informacij o naših storitvah. Če nam želite kaj sporočiti, prosimo to naredite preko spodnjega obrazca. Veseli bomo vsake povratne informacije, mi pa se bomo trudili, da bomo vaša mnenja in želje v čim večji meri upoštevali.

STE NA AVTOBUSU KAJ POZABILI?

V kontaktnem obrazcu nam zaupajte nekaj informacij, mi pa bomo poskrbeli, da bodo pozabljene stvari čim prej spet pri vas.

Prosim, vnesite vaše ime in priimek.
Prosim, navedite vaš elektronski naslov.
Sporočilo
Naša spletna stran uporablja piškotke!

S pomočjo piškotkov vam zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov v skladu z EU pravilnikom o piškotkih.

Pravilnik... Se strinjam!

Pravilnik o piškotkih

Spletno mesto www.prevozioblak.si ne uporablja piškotke z namenom analize, ampak uporablaj samo osnovne piškotke, ki so kritični za samo delovanje naše spletne strani. Spletno mesto www.prevozioblak.si, preko spletne strani ne zbira osebnih podatkov obiskovalcev.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki se iz spletnega strežnika namestijo na računalnike, tablice ali pametne telefone ob uporabnikovem obisku spletnih mest ali različnih spletnih aplikacij. Njihov namen je razpoznava posameznih naprav oziroma opreme uporabnika za boljše izkoriščanje možnosti pri zagotavljanju prijaznejših spletnih storitev. Z uporabo piškotkov se spletna mesta lahko bolje prilagajajo potrebam uporabnikov, hranijo določene že izražene želje po nastavitvah in s tem uporabniku omogočijo hitrejši dostop do želenih informacij. Pri večini modernih spletnih mest se piškotki uporabljajo tudi z namenom spremljanja anonimnih statistik obiska in so s tem v pomoč skrbnikom s pletnih mest pri oblikovanju vsebin.

Pravna podlaga

ZAKON O ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJAH

Zapri