POVPRAŠEVANJE

povpraševanje slika

PREVOZI IN STORITVE OBLAK d.o.o.

Hlevni vrh 11e
1373 Rovte

Telefonska/fax št.: 01 750 12 20
Gsm št: 051 334 818

Iščete najem vozila s šoferjem? Zaupajte nam vaše podatke, povejte nam, če iščete avtobus ali kombi, kdaj vozilo potrebujete in kam se boste odpravili. Vse to zapišite v spodnji obrazec, mi pa vam bomo v čim krajšem času odgovorili s ponudbo.

Poslano povpraševanje ne pomeni, da je avtobus rezerviran. Na podlagi vašega povpraševanja vas bomo kontaktirali ter potrdili rezervacijo avtobusa.

Kontaktni podatki:
Prosim, vnesite vaše ime in priimek.
Prosim, navedite naziv podjetja.
Prosim, navedite vašo telefonsko. št.
Prosim, navedite vaš elektronski naslov.

Okvirni načrt poti:

Prosim, navedite datum odhoda.
Prosim, vnesite vaše ime in priimek.
Prosim, navedite uro odhoda.
Prosim, navedite približen potek poti.
Prosim, navedite datum prihoda.
Prosim, navedite uro povratka.
Prosim, navedite kraj povratka.
Prosim, navedite število oseb.
Prosim, potrdite varnostno vprašanje.
Naša spletna stran uporablja piškotke!

S pomočjo piškotkov vam zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov v skladu z EU pravilnikom o piškotkih.

Pravilnik... Se strinjam!

Pravilnik o piškotkih

Spletno mesto www.prevozioblak.si ne uporablja piškotke z namenom analize, ampak uporablaj samo osnovne piškotke, ki so kritični za samo delovanje naše spletne strani. Spletno mesto www.prevozioblak.si, preko spletne strani ne zbira osebnih podatkov obiskovalcev.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki se iz spletnega strežnika namestijo na računalnike, tablice ali pametne telefone ob uporabnikovem obisku spletnih mest ali različnih spletnih aplikacij. Njihov namen je razpoznava posameznih naprav oziroma opreme uporabnika za boljše izkoriščanje možnosti pri zagotavljanju prijaznejših spletnih storitev. Z uporabo piškotkov se spletna mesta lahko bolje prilagajajo potrebam uporabnikov, hranijo določene že izražene želje po nastavitvah in s tem uporabniku omogočijo hitrejši dostop do želenih informacij. Pri večini modernih spletnih mest se piškotki uporabljajo tudi z namenom spremljanja anonimnih statistik obiska in so s tem v pomoč skrbnikom s pletnih mest pri oblikovanju vsebin.

Pravna podlaga

ZAKON O ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJAH

Zapri